Een ster toevoegen aan of verwijderen van een bericht

Windows
De functie Berichten met ster laat je specifieke berichten uitlichten die je later makkelijker kan terugvinden.
Een bericht een ster geven
  1. Tik en houd het bericht dat je een ster wilt geven ingedrukt.
  2. Tik op Met ster markeren.
Een ster verwijderen van een bericht
  1. Tik en houd het bericht met een ster ingedrukt.
  2. Tik op Verwijder ster.
De lijst met berichten met ster bekijken
  1. Ga naar de individuele chat of groepschat met de berichten met een ster die je wilt zien.
  2. Tik op de naam van de individuele chat of de groepschat.
  3. Tik op Berichten met ster.
Om een lijst met alle berichten met ster te zien, ga naar WhatsApp Instellingen > Berichten met ster.