Een internetzoekopdracht uitvoeren naar doorgestuurde WhatsApp-berichten

Als je een bericht ontvangt dat veelvuldig is doorgestuurd van de ene gebruiker naar de andere gebruiker, kun je binnen de WhatsApp-chat een internetzoekopdracht uitvoeren naar meer informatie over de inhoud van het bericht. Deze berichten worden aangegeven met het symbool van een dubbele pijl
. Deze functie is momenteel beschikbaar voor gebruikers in Argentinië, Brazilië, Chili, Colombia, Dominicaanse Republiek, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Mexico, Nigeria, Peru, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten en Venezuela.
Belangrijk: Als je een internetzoekopdracht uitvoert naar de inhoud van een bericht online, kun je met deze functie de inhoud van het bericht rechtstreeks uploaden naar Google zonder het te delen met WhatsApp. De Servicevoorwaarden en het Privacybeleid van Google zijn hierop van toepassing.
  1. Tik op Zoeken
    naast het doorgestuurde bericht.
  2. Tik op Zoeken op internet.
  3. Deze zoekopdracht brengt je naar de browser waar je resultaten worden weergegeven in Google.