Instellingen voor groepsbeheerder wijzigen

Windows
Elke deelnemer in een groep kan standaard berichten versturen en groepsinformatie zoals het groepsonderwerp, de afbeelding of de omschrijving ervan, wijzigen. De groepsbeheerder kan de groepsinstellingen echter zo wijzigen dat alleen beheerders de groepsinformatie kunnen bewerken of berichten kunnen versturen.
Instellingen voor groepsinformatie wijzigen
  1. Open de WhatsApp-groepschat en tik dan op het groepsonderwerp.
    • Of veeg de groep naar links in het tabblad Chats. Tik dan op Meer
      > Groepsinformatie.
  2. Tik op Groepsinstellingen
    > Bewerk groepsinformatie
    .
  3. Kies Alle deelnemers toestaan of Alleen beheerders om de groepsinformatie te bewerken.
Instellingen voor groepsbericht wijzigen
  1. Open de WhatsApp-groepschat en tik dan op het groepsonderwerp.
    • Of veeg de groep naar links in het tabblad Chats. Tik dan op Meer
      > Groepsinformatie.
  2. Tik op Groepsinstellingen
    > Stuur berichten
    .
  3. Kies Alle deelnemers toestaan of Alleen beheerders om berichten te versturen.
Deelnemers kunnen rechtstreeks contact opnemen met een beheerder door te tikken op beheerders in de groep en vervolgens te tikken op de naam van de beheerder aan wie ze een bericht willen versturen.