Producten of diensten delen uit een catalogus

Je kunt gemakkelijk de producten of diensten van een bedrijf delen met je vrienden.
Producten of diensten delen in een individuele chat of groepschat
  1. Tik op het Stuur door-symbool naast de afbeelding van het product of de dienst.
  2. Zoek of selecteer de groepen of individuele chats waarmee je het product of de dienst wilt delen.
  3. Tik op Stuur door.
Een product of dienst delen uit een catalogus
  1. Ga naar het WhatsApp Business bedrijfsprofiel.
  2. Tik op GEEF ALLES WEER naast de CATALOGUS.
  3. Tik op het product of de dienst voor Meer informatie.
  4. Tik op Meer
    > Stuur.
  5. Zoek of selecteer de groepen of individuele chats waarmee je het product of de dienst wilt delen.
  6. Tik op Stuur.
Een product of dienst delen uit een catalogus op WhatsApp Web of Desktop
  1. Ga naar het WhatsApp Business bedrijfsprofiel.
  2. Tik op ALLES WEERGEVEN naast de Catalogus.
  3. Tik op het product of de dienst voor Meer informatie.
  4. Tik op het keuzemenusymbool bovenaan.
  5. Tik op Stuur product
  6. Zoek of selecteer de individuele of groepschats waarmee je het product of de dienst wilt delen.
  7. Klik op het symbool Stuur.