Bellen via je desktop

Je kunt gratis spraakoproepen en video-oproepen maken met je contacten in WhatsApp Desktop als je de app op je computer hebt geïnstalleerd.
Bellen via je desktop wordt ondersteund op:
  • Windows 10 64-bits, versie 1903 en nieuwer
  • macOS 10.13 en nieuwer
Om oproepen te ontvangen en te maken via WhatsApp Desktop heb je het volgende nodig:
  • Een audio-uitgangsapparaat en een microfoon voor spraak- en video-oproepen.
  • Een camera voor video-oproepen.
  • Je dient WhatsApp toegang te geven tot de microfoon en camera van je computer. WhatsApp heeft toegang nodig tot de microfoon en camera van je computer voor oproepen en video-oproepen.
Opmerking: WhatsApp Desktop ondersteunt op dit moment nog geen groepsoproepen.